top of page

DESPRE KŪMOTZ

Povestea noastră

Au fost odată ca niciodată două prietene însărcinate care nu-și mai încăpeau în piele de bucurie și… nici în hainele din șifonier! O a treia prietenă, prin creativitate și măiestrie, le-a arătat celor două că atenția la nevoile unei viitoare mămici poate fi transformată în articole de îmbrăcăminte prietenoase cu corpul lor fără a face compromisuri de design sau estetică.  


Ba mai mult, îmbrăcămintea poate veni în ajutorul viitoarei sau proaspetei mămici prin trucuri menite să-i facă viața mai ușoară: buzunare, fermoare ascunse pentru alăptare rapidă, capse care ajustează croiul în funcție de schimbările corpului. 


Cele trei prietene au decis ca, împreună, să transforme experiența la cumpărături de multe ori frustrantă a unei femei însărcinate în ceea ce ar trebui să fie: o plăcere, o sărbătoare a fiecărui centimetru obținut în circumferință, a fiecărui kilogram pus în plus și a minunii care crește în ea. 

Concept

Toate articolele noastre sunt create pentru a oferi o stare de bine femeilor care trec prin această schimbare incomparabilă din viața lor. Ele sunt totodată și o mână de ajutor prin funcționalitățile gândite ca sprijin esențial al fiecărei etape - de la primul trimestru la primii ani de viață.

Principiile după care ne ghidăm sunt: funcționalitate de durată, stil maxim, și rău minim.

Producem în loturi mici, strict pe baza cererii clientelor noastre, fapt ce ne permite reglarea fină, corectarea și îmbunătățirea constantă a pieselor noastre. Ne concentrăm pe materiale cu longevitate și impact redus asupra mediului, fibre naturale, reciclate sau organice care sunt biodegradabile.


Împreună cu designerul care semnează colecțiile KūMOTZ, Astrid Țîrlea, am gândit piese versatile care nu își pierd funcționalitatea și pe care clientele noastre să le poată purta nu doar pe durata sarcinii sau a alăptării. Am optat pentru producția unor cantități mici atât din perspectiva unicității stilului, dar și a respectului pentru mediu, prin reducerea deșeurilor de producție și de produse. Resturile de materiale sunt reintegrate sub forma unor detalii estetice în piesele fiecărei colecții, conferind totodată unitate stilului.

Echipa

Mădălina Stamp - Marketing & PR
Denisa Todor - Legal & Finance
Astrid Țîrlea - Designer

bottom of page